Tulipa tuommonen rännäri hommattua ja sillä on nyt harjoteltu muutama kerta. Ekasta paahdosta tuli hieman epätasanen. Lämmitin rännäriä tyhjänä muutaman minuutin, levy oli nelosella ja pyöritin kampea hitaahkosti ja ravistelin muutamia kertoja. Raksahtelu alkoi siinä 8 minuutin kohdalla ja jatkui sinne loppuun asti. 14 minuutin kohilla lopettelin homman ja jäähdyttelin reikäkattilassa pavut. Papuna oli Kaffan Brazil Boio, 2 dl.
Lopputulema tässä:
Toiseen paahtoon kokeilin hieman pienempää lämpöä ja levy oli kolmosella. Ei tullut mitään ja lopettelin homman 17 minuutin kohdilla ja pavut jäi todella vaaleiksi ja haju jokseenkin outo (oliko tämä nyt sitä ruohoa vai miksi sitä sanoisi).
Kolmas paahto mentiin sitte taas levy nelosella. Resepti oli seuraava
1. Levy neloselle, rännäri lämpeää tyhjänä 7 minuuttia.
2. 2 dl Etiopia Kabado Dara rännäriin ja kello käyntiin
3. pyöritin rännäriä kohtuullisella nopeudella, ja minuutin välein heilutin rännäriä noin 5 sekunin ajan (eka heilutus 30 sek kohalla)
4. Pavut pois kun toinen raksu alkoi aikaa kulunut noin 15 min 30 sek. Raksahtelu jatkui kun juoksin partsille jäähdyttelemään papuja.
5. Lopputulema jotain Full City + ja Vienna välistä
Huomenna maistellaan Aeropressillä mitä tuleman pitää