Kävin työmatkalla pyörähtämässä Caffilla. Mukavantuntuinen liike ja palvelualttiutta löytyi. Kerroin etsiväni muutaman pavun sekoitusta uunipaahtoa varten, lähinnä cappucinoja varten. Ensimmäisenä vinkkinä oli, että liikkeeseen on lähiaikoina tulossa myyntiin i-roasteja

Tuntui Caffissakin olevan vallalla sama käsitys kuin Kaffecentraleniissa, eli että uunipaahtokin vaatii papujen sekoittelua.
Olin itse arponut netin perusteella papulajit valmiiksi, mutta kaikkia ei löytynyt raakoina, joten asiantuntija sai hoitaa valitsemisen. Raakapapujen hinta oli 70% paahdettujen hinnasta.
Mukaan lähti seuraavia papuja:
Colombia Supremo
Brasilian Yellow Bourbon
Indian Robusta Parchment (puolet vähemmän kuin kahta edellistä)
Pavut suljettiin venttiilillä varustettuihin ilmatiiviisiin pusseihin (Kaffecentralen tarjoili raakapapunsa paperipusseissa). Niihin on hyvä heittää pavut turvaan paahtamisen jälkeenkin. Tarkoitus olisi siis paahtaa pavut erikseen tämän foorumin ansiokkaiden uunipaahto ohjeiden mukaan. Parin kokeilun perusteella homma voi onnistua jopa minulta

Toivoisin käytännön vinkkejä paahtoasteiden suhteen, raksuja olisi siis tarkoitus kuunnella.