Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Kirjoittaja Aihe: Vaikea valita automaattia  (Luettu 64364 kertaa)

cartman

  • Espresso
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 894
    • http://www.hamsterdance.org/hamsterdance/
Vs: Vaikea valita automaattia
« Vastaus #45 : Joulukuu 10, 2008, 22:14:21 ip »

1)
Halpaa ja hyvää täysautomaattia ei ole. Täällä forumilla on yksi tyytyväinen C3:n käyttäjä, hänellä on hyvä kone. Jos luet vaikka ruotsalaisten forumeita, huomaat että suurimmalla osalla ei ole hyvää C3:sta.

2)
Se Krupsin 7220 on halpa (299 euroa). Se on vanha malli, josta oli usein harmia. Laitteeella on 2 vuoden takuu. Jos ostat XP7220:n niin toivottavasti se hajoaa oikein pian! Niitä ei juurikaan korjata, vaan saat uuden EA8xxx:n tilalle. Hyvä kauppa siis, 299:llä uusi 600-700 euron laite tilalle!

3)
Nämä täysautomaatit eivät tee lattea tai capuccinoa, ne tekevät vain espressoa. Jos haluat vaahdotella maitokuplia, joudut tekemään sen käsin. Laitteiden höyrytysteho ei ole järin suuri. Se Krupsin vaahdotus-lisälaite helpottaa huomattavasti, mutta tulee hitonmoinen määrä tiskiä, jos yhden latten takia on pestävä astioita, letkuja, suuttimia, venttiileitä... En käytä sitä. Enkä juo kuplamaitoja. Jos teen maitokahvin (aamuisin, Hesarin kanssa...), niin teen Cafe con Lechen (Cafe au Laitin, Galaon, whatever...) ja lämmitän maidon mikrossa. Näin siis Krupsin täysautomaatin kanssa. Boilerikeittimellä käytin sitä vaahdotusputkea.
Kirjattu

midz

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 1
Vs: Vaikea valita automaattia
« Vastaus #46 : Tammikuu 10, 2009, 18:22:53 ip »

Oisin ettimässä itselleni halpaa, mutta hyvää automaattia espressojen, latteja ja cappucinojen tekoon. Helppoo, nopeeta ja siistiä tekemistä ihan amatöörille. Nyt ois krupsin xp7220 alessa 299e, tekisikö sillä mitään? samoin c3 milano nero lähtis melkosen halvalla. muita järkeviä ehdotuksia?

Saako kysyä missä tuo Krups on tuohon hintaan? En ole ainakaan Oulun seudulta löytänyt kuin reilu 500e hintoja ja tuohon hintaan voisin jo hakea pois.
Kirjattu