Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/

Kirjoittaja Aihe: Izzo Alex Duetto  (Luettu 103527 kertaa)

OskuK

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2406
Vs: Izzo Alex Duetto
« Vastaus #300 : Elokuu 26, 2017, 09:31:07 ap »

Kalkin määrä vedessä riippuu hirveästi mistä vesi tulee. Sanoisin omana mielipiteenäni että jos ei käsisuihku mene tukkoon viidessä vuodessä, ei vuodessa tapahdu kahvikonessakaan mitään... Mutta boilerin vedenvaihto varmaan olisi itselläkin tarvetta tehdä useammin kuin teen...
Kirjattu
:: Astoria Gloria :: Eureka Zenith 65E :: Mahlkönig Vario ::: Aiemmin:  Nuova Simonelli Oscar :: Grinta :: Bezzera Strega ::

elias s

  • Macchiato
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 152
Vs: Izzo Alex Duetto
« Vastaus #301 : Elokuu 26, 2017, 11:28:37 ap »

NO joo erilaisia suosituksiahan kalkinpoistosta on tehty. Jotkut suosittelevat suomessa vuoden välein. TOiset eivät ollenkaan. Kyllä itse koneelle tekisin kalkinpoistot kuulostaisi aika arveluttavalta että kalkinpoistoa ei kahvimasiinalle tekisi ollenkaan. Mikä sitten on se toteuus tässäkin aisassa.
Kirjattu

migu2

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2065
Vs: Izzo Alex Duetto
« Vastaus #302 : Elokuu 26, 2017, 14:38:17 ip »

E61 koneesta voi avata grupon ja katsoa sisälle miltä näyttää. Nopeasti voi arvioida kalkinpoiston tarpeen.
Itse asun todella kalkkisen veden alueella ja poistot on tarpeen vuoden välein.
Kirjattu
Expobar Brewtus IV-R + Eureka Mignon Silenzio Specialita (espresso) + Baratza Sette 270 (dripper/aeropress) + Wilfa CGR-1 + Hario Skerton + Behmor 1600