Katsos pirua ,kun on tällainenkin ketju olemassa! =)
Tunnustan, aloitin tarjoilian ammattiin tutustumisen teen kautta jo mainitun
Mielestäni hyvä kuvaus erilaisiin tee-laatuihin ja uuttamisasoihin löytyy kahvila soihdun sivuilta. http://www.soihtu.org/teen_valmistaminen
-Mikko-
Kahvila(teehuone) Soihdun riveissä.
Kotonani on Valkoista Bai long teetä jonka haudutan 7min@75°C,Keltaista KeKeCha teetä 3min@75°C,Vihreitä japanilaisia ja kiinalaisia ,"Sinisiä" WuLong teitä,Punaisia D(ar)J(eeling),Assam ja kiinalaisia C.sinensis sinensis teitä ja Mustaa PuErh teetä useampia vuosikertoja sekä aidosti että keinotekoisesti vanhennettua.
Haudutan teeni joka kerta gongfu tekniikan kevyellä versiolla.
Tämän besserwisser hifistelyn jälkeen silti myönnän olevani vain oppilas, siinä missä eräs ystäväni on tee exspertti ja mestari.
Mielestäni, teen kanssa hifistely on ikävä kyllä helpompaa kuin kahvihifistely. Ja tunnen syyllisyyttä siitä että kahvi hifistely ja asiantuntemuksen kartoittamiseni on hieman jäljessä.
Hei Saku. Sellaista teefoorumia ei ollut mainitsemassasi osoitteessa. Luo se nyt kiireesti, hopihopi, täällä venttaillaan jo! 
Itsekkin kelpuuttaisin tuon foorumin olemassa olon.
Ja minunkin henkeni on ahdistunut pohtimaan, missä menee korrektin teeksi nimittämisen raja.
PS: Olen lisännyt maitoa ja sokeria teeheni vasta tämän viikon alusta, kiitos uteliaisuuteni"mitä asiakkaamme maistavat tehdessään noin?".