Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Vinkkejä foorumilaisten käyttämistä kahvilaaduista  (Luettu 6472 kertaa)

Migu

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 13
Vinkkejä foorumilaisten käyttämistä kahvilaaduista
« : Helmikuu 06, 2007, 10:47:04 ap »

Ensiksi kiitos uudesta foorumista

On kiehtovaa lukea esimerkiksi kotipaahdosta. Siihen liittyvistä kokemuksista on varmasti hyötyä ja iloa monille ristretto.fi:n lukijoille. Oma kahviharrastukseni ei ole vielä toistaiseksi sillä asteella, että olisin hankkimassa raakapapuja ja paahdinta ja alkaisin sekoitella eri laatuja.

Itse olisin kuitenkin kiinnostunut kuulemaan valmiista pavuista ja erilaisista niihin liittyvistä mieltymyksistä. Käytän espressoni valmistuksessa La Pavonin prota (ja jauhan pavut Minimokalla) ja keittimeni ominaisuuksiin kuuluu tunnetusti kova lämpötila. Viimeiset pari vuotta olen suosinut Mokafloria (punainen pussi) ja Moak:in Gusto Baria - ne sietävät varsin hyvin kovia lämpötiloja...

Onko muilla kokemuksia tai suosituksia hyvin kuumuutta sietävistä valmispavuista?
Kirjattu