Itsellänikin on vanha ruosteinen prännäri, jota aina välillä kattelen hyllyssä, ja toivon että olisi se pari iltaa aikaa puhdistaa ja opetella käyttämään sitä.
Laite vaikuttaa ylivertaiselta kotipaahto välineeltä: Lämpöä tulee papuihin sekä metallista että ilmasta, kaasua käytettäessä lämpötilaa pystyy säätämään todella nopeasti, kammen kierroksia pystyy säätämään portaattomasti, samoin kuin ilmavirtaa avaamalla kantta

100 vuotta sitten suurin osa Suomessa juodusta kahvista oli ilmeisesti tälläisillä laitteilla paahdettu, mutta nyt siitä ei löydy edes kunnollista wikipedia artikkelia, joka on mielestäni todella sääli.
Lisäksi avotulella rännälin kampi vain haittaa papujen liikuttelua. paljon paremmin ne saa liikkeelle ravistelemalla pannua ja heittelemällä papuja rännälin sisällä.
Jonkun pitäisi kehittää tästä nykyaikainen versio
