Mutta siis blendaamisesta, että en siis vastusta sitä millään muotoa missään jutussa. Single originit ovat lähinnä istelle jotenkin kiinnostavampia,
Ehdottomasti samaa mieltä sinkuista, enkä epäillyt minkäänlaista vastustusta blendaukselle.

Kirjoitin tuosta intuitiivisesta ajatuksesta sekoitella isoissa erissä hieman siinä mielessä onko kellään siitä kokemusta. Tuolla tavalla tilaamalla valmiiksi oikeassa suhteessa ainekset, saisi kerralla ison erän sekoiteltua. Tuli vaan mieleen yksi epäilys. Jos erä on noin iso, niin miten tasainen tuo sekoitus lopulta on? Jossakin paahtoon menevässä erässä on varmaan hieman eri suhteet kuin toisessa? tai onko sillä mitään väliä? Aika isoissa erissä paahtimotkin kai sekoitukset hoitaa. Eli ehkä ihan turhaa epäröintiä.
Mutta yksittäiset papulaadut minuakin eniten kiinnostavat ja maitokahveja juon hyvin harvoin. Vieraat on usein niistä innostuneempia kuin isäntä itse.
Mutta minkälaiseen tulokseen on
teemies päässyt noin alhaisilla lämmöillä? Uunit on toki yksilöllisiä ja onko tuo alun kiertoilman vaikutus noin suuri?
Kolmas kysymys. Oletko tunkenut robustaa sekoituksiin ja onko paahto onnistunut jos olet sekoitellut?