Uusi forumilla huomasin olevan kiinnostavaa keskustelua joten liityin mukaan.
Tampereella on tullut kahviloissa pyörittyä aikas paljon, itse olen tykästynyt Tampereen Paahtimo :n Afrikkalaisiin kuten sidamo, Kenya AA ja Kaffa :n hunapu, joista keittelen kotonani aeropressillä pitkiä americanoja.
Tuosta savuisuudesta näissä kahveissa ei ole kyllä ollut hajuakaan

mielestäni kahvit ovat nimenomaan hapokkaan ja maukkaan rungon combo.
Mieheni taasen keittelee la paviaanilla Cubanoa päivittäin ja tykkää savuisesta ominaismausta joka on minulle hitusen "jätkämäinen".
Valon kahveista olen maistellut muutamia kuten Etiopia tirtira ja jotain toista vaaleapaahtoista, olikohan Guatemala. Maku myös kunnossa mutta en saanut niin paljoa irti ulottuvuuksia, kuin vakkareistani.
Valossa käyn kylläkin yhtä usein kahvilla, kun tampereen paahtimon paikoissa. Joten kaikille vain peukut pystyyn ja jatkakaa samaan malliin.
EDIT. Mylly meillä on Ranchilio Rocky