... varsin hyvän näköinen! 
Paahtimen minimimääräksi kerrotaan 125 grammaa ja olettaisin tämän vastaavan asetusta 1/4. Puolikas täydestä kapasiteetista on 225g (450/2). Jos brutaalisti laskee noista keskiarvoa, niin vaihtoa 1/4->1/2 tulisi varmaankin alkaa harkita korkeintaan siinä vaiheessa kun ylitetään 175 grammaa - puhdas arvaukseni on että lähemmäs 200 grammaa pitäisi pärjätä tuolla 1/4 asetuksella.
Juu näin varmaan on. Tosin olin huomioivinani tuon aika-asetuksella (C=>A). Tuo painoasetus ei käsittääkseni vaikuta muuhun kuin aikaan. 1/4;C = 10 min, 1/2;C=14 min, joten lineaarisesti ekstrapoloiden 3/8;C ~= 1/2;A = 12 min. Ilmeisesti lineaarinen ekstrapolaatio ei ollut paras lähestymistapa

, tai sitten C-aika-asetus ei sovellu vaalealle paahdolle

. Sitä kuitenkin brassille suositeltiin. Ehkä tuo linjajännitteen muutaman prosentin ylitys sitten vähän vaikuttaa.
(1/4)*1 lbs = 4 oz = 113.398093 g, onko sinulla jostain parempi tieto minimimäärästä? Kerro toki mistä, en ainakaan vielä ole löytänyt ohjetta, jossa olisi käytetty SI-järjestelmän yksiköitä (tai edes johdannaisia). Suomenkileinen manuskakin on kuulemma tarjolla, mutta en löytänyt sieltä, missä sen piti olla.
Toinen yritys, Guatemala El Bosque (SHB) 226 g ja jännite paahdon aikana 229-225V. 1/2;P3;C; 14 min. Ekat raksut (fc) 11.42min ja sc 13,23 min. Pistin jäähdytyksen päälle noin 10 s. ennen toisia raksuja. Tulos on
sulla siis
t_sc - t_fc = 1.41 min, kun ohjeen mukaan pitäisi olla noin 2.10 min. Lopputulos on kieltämättä aika hyvän näkoinen *drool*, mistä arvasit lopettaa paahdon noin sopivasti?