Tuli nyt sitten innostuttua kahvin paahtamisesta ja valmistuksesta. Paahtoa koiteltu jo uunissa, pannulla ja nyt viimeisimpänä kuumailmapuhaltimella.
Satseja tullut tehtyä 150g-100g-50g. Tasaisempi tulos tulee 150g - en tiedä sitten olisiko papumassan lämpötilaa vaikeampi muuttaa eli vaikeampi sählätä.
Paahto menee suunilleen seuraavanlaisesti:
1. Keraaminen kasari alustaksi
2. Kahvit sisään ja puukauha käteen
3. Lämmittämistä niin että 8-10min kohdalla tulee ensimmäinen raksu.
4. Lopettaminen 12-15min kohdalla heti toisen raksun kuultua tai 10-20sek sen jälkeen. Riippuen pavuista.
5. Hölkäten ulos jäähdyttelemään papuja
Tälläistä tuli Brazil Fazenda passeio natural rubi - pavuista. Paahdon lopetus heti ensimmäisen ''toisen'' raksun kuuluttua. Kokonaispaahtoaika n. 13-14min.
![](https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/1966885_608733762540215_1738102291_n.jpg)
Ja tälläistä Ethiopia Kebel kercha guji natural - pavuista. Paahdon lopetus n. 15sek toisen raksun alkamisen jälkeen. Paahtoannos oli ainoastaan 50g ja tuntui olevan vaikeampi hallita.
![](https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10009323_608733769206881_2055806742_n.jpg)