Muu keskustelu > Vapaa sana

Ruokamaailma

(1/4) > >>

raakapapu:
 Tähän voisi laittaa maukkaita reseptejä tai ruokaan liittyviä linkkivinkkejä.
 
 Tässä se Kaffa jameissa olleen kakun alkuperäinen resepti :

 425g  voita
 425g  tummaasuklaata
 8       munaa
 2 dl    sokeria (laitoin 1dl tummaa muscovado sokeria)
 3 dl   kuohukermaa

 Sulata voi,suklaa ja kerma. Sekoita sokeri sekaan. Sekoita munat kulhossa kevyesti, lisää suklaaseos
 munien sekaan kokoajansekoittaen.
 Kaada seos uunivuokaan(irtopohjavuoka) ja kypsennä uunissa n. 40 min 180* asteessa.
 Jäähdytä ja kumoa kakku.Anna vetäytyä yönyli.
 Lisäkkeenä käy hyvin esim.vadelmakastike tai vaniljajäätelö....
 ( Trish Deseine:Haluan suklaata !)
 

Mini1965:
^Huh huh! Tuollaisilla aineksilla kakku ei voi olla huonoa... Tuota reseptiä ei ehkä kannata postata painonvartioiden foorumille!  ;D

Hanni:
Kiitos!
Tuo menee piakkoin kokeiluun. Mahtaako välttämättä tarvita tuota sokeria...
Taidan koittaa ilman  :).

raakapapu:
Joopa, riippuu mitä suklaata käyttää...jos pelkästään 85 prosenttista sukua niin voi olla aika "happama".
makuasia. Jos ei painonvartijoille kelpaa niin keliaki ja karppaajille kyllä ;)

Misse:

--- Lainaus käyttäjältä: raakapapu - Maaliskuu 23, 2009, 07:49:55 ap --- Tähän voisi laittaa maukkaita reseptejä tai ruokaan liittyviä linkkivinkkejä.
 
 Tässä se Kaffa jameissa olleen kakun alkuperäinen resepti :

 425g  voita
 425g  tummaasuklaata
 8       munaa
 2 dl    sokeria (laitoin 1dl tummaa muscovado sokeria)
 3 dl   kuohukermaa

 Sulata voi,suklaa ja kerma. Sekoita sokeri sekaan. Sekoita munat kulhossa kevyesti, lisää suklaaseos
 munien sekaan kokoajansekoittaen.
 Kaada seos uunivuokaan(irtopohjavuoka) ja kypsennä uunissa n. 40 min 180* asteessa.
 Jäähdytä ja kumoa kakku.Anna vetäytyä yönyli.
 Lisäkkeenä käy hyvin esim.vadelmakastike tai vaniljajäätelö....
 ( Trish Deseine:Haluan suklaata !)
 

--- Lainaus päättyy ---

Koska barista jameissa ollut kakku oli ehkäpä paras suklaakakku jota olen maistanut. Niin kysyisinkin, että oletko vain heittänyt lorauksen konjakkia sinne joukkoon vai pitää sillä sivellä kakkua tms.

-Mikko-

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta