Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.
Tuo "enää saa" on minusta juuri se juttu: mitä parempaa saa kotona, sitä huonommaksi kahvi muuttuu muualla. Minusta espressot muuten tehdään aina hutiloiden, vain jossain harrastajapiireissä espressoja zoomaillaan, punnitaan ja ajastetaan.
Aloin jo jännittää laskuasi mutta eipä se tosiaan hirveäksi noussut.
Toisaalta nuo olivat minun kalleimmat Italiassa juodut kahvini, onneksi vältyttiin sydänkohtaukselta ja jäi matkakassaan vielä budjettia jäljelle
...nyt kun roomanmatka taas lähestyy...
kahvi ja konjakki 50€ Pyhän Markuksen torilla em. kaupungissa. En kokeillut.
Se, onko tämä kallista riippuu pitkälti siitä, mitä konjamiinia oli tarjolla.