Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Kahvijuomien koot « 1 2 » Misse 22 16087 Uusin viesti Huhtikuu 14, 2009, 22:58:58 ip
kirjoittanut akallio
Espressoa á la Cafe Retro « 1 2 » edward 17 9524 Uusin viesti Toukokuu 03, 2009, 23:11:39 ip
kirjoittanut edward
Apua! Maito ei vaahdotu! « 1 2 3 » Sulphur 41 23239 Uusin viesti Toukokuu 13, 2009, 18:29:04 ip
kirjoittanut jiitee
Ihmeellinen crema pakastetuista pavuista akallio 8 5521 Uusin viesti Toukokuu 28, 2009, 21:34:22 ip
kirjoittanut vemuli
Espresso, updosed espresso ja ristretto vipe 4 5150 Uusin viesti Kesäkuu 07, 2009, 20:42:19 ip
kirjoittanut jiitee
Papujen määrän vaikutus karkeuteen Mariia 6 4581 Uusin viesti Kesäkuu 30, 2009, 23:39:29 ip
kirjoittanut jiitee
Suodatinkahvin jauhaminen? « 1 2 » Bule 26 27917 Uusin viesti Heinäkuu 06, 2009, 23:00:49 ip
kirjoittanut jiitee
Nakukahva???? pentti 9 17123 Uusin viesti Elokuu 08, 2009, 23:26:17 ip
kirjoittanut jiitee
Paljonko kahvia per litra? jiitee 0 3528 Uusin viesti Elokuu 08, 2009, 23:34:22 ip
kirjoittanut jiitee
Kahviloiden hlökunnan koulutus « 1 2 » tirofaux 20 10655 Uusin viesti Elokuu 08, 2009, 23:39:27 ip
kirjoittanut jiitee
Pystyykö thermoblockilla hifittämään? « 1 2 3 » TB 39 22329 Uusin viesti Elokuu 10, 2009, 13:52:03 ip
kirjoittanut McJones
WDT « 1 2 3 ... 5 » jiitee 61 50828 Uusin viesti Elokuu 28, 2009, 09:38:51 ap
kirjoittanut potkukelkka
Nyt riitti! Beorn 0 4118 Uusin viesti Syyskuu 13, 2009, 21:54:31 ip
kirjoittanut Beorn
tim wendelboen kirja kaipaa apua smuli 2 3336 Uusin viesti Lokakuu 15, 2009, 15:27:07 ip
kirjoittanut Tappari
Kotibaristakurssi 14.10., Kahvinmaistelua 15.10. Lari Järnefelt 5 5137 Uusin viesti Lokakuu 17, 2009, 12:43:44 ip
kirjoittanut tirofaux
Papusäiliön käyttö akallio 3 3654 Uusin viesti Lokakuu 29, 2009, 20:26:31 ip
kirjoittanut akallio
Gaggia Babyn puhdistus & uuttoaika Lizi67 3 3779 Uusin viesti Marraskuu 16, 2009, 18:54:55 ip
kirjoittanut Lizi67
Latte Art -kurssi 18.11.2009 Lari Järnefelt 11 5689 Uusin viesti Marraskuu 17, 2009, 22:55:52 ip
kirjoittanut Markus
Espressouuton katkaiseminen « 1 2 » samppo 26 11066 Uusin viesti Marraskuu 18, 2009, 22:05:51 ip
kirjoittanut akallio
Useamman Cappucchinon valmistus Iletys 14 8427 Uusin viesti Tammikuu 02, 2010, 19:36:56 ip
kirjoittanut akallio
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys