Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Uuttopaine ja pumpun viheltäminen « 1 2 » hexi 20 9810 Uusin viesti Elokuu 16, 2017, 15:24:14 ip
kirjoittanut migu2
Kahviloiden hlökunnan koulutus « 1 2 » tirofaux 20 10655 Uusin viesti Elokuu 08, 2009, 23:39:27 ip
kirjoittanut jiitee
Shotin jakaminen (nakukahva vs. kaksikouruinen) « 1 2 » Kotibaari 20 13438 Uusin viesti Marraskuu 05, 2011, 15:46:35 ip
kirjoittanut Toma
Oikea uuttolämpötila? « 1 2 » vemuli 18 13295 Uusin viesti Syyskuu 04, 2014, 15:29:35 ip
kirjoittanut Jari
Jauhatusongelmia.. « 1 2 » hipis 18 8938 Uusin viesti Helmikuu 22, 2009, 15:28:29 ip
kirjoittanut jiitee
Eri keittimet - eri maut « 1 2 » Tinuri 17 9643 Uusin viesti Heinäkuu 22, 2016, 10:18:55 ap
kirjoittanut Tinuri
Espressoa á la Cafe Retro « 1 2 » edward 17 9522 Uusin viesti Toukokuu 03, 2009, 23:11:39 ip
kirjoittanut edward
Jumittunut vaahdotuspää « 1 2 » Juqi 16 8751 Uusin viesti Marraskuu 16, 2011, 13:10:54 ip
kirjoittanut McJones
Purut pitkin mäkeä « 1 2 » Toma 16 9503 Uusin viesti Huhtikuu 28, 2014, 20:03:17 ip
kirjoittanut PaljonMaitoa+VahvaaKahvia
Kakku tarttuu uuttopäähän E61 « 1 2 » Iletys 16 9904 Uusin viesti Marraskuu 17, 2012, 05:17:54 ap
kirjoittanut OskuK
Bialetti Brikka ja crema « 1 2 » v-dogg 16 12935 Uusin viesti Lokakuu 04, 2010, 18:58:14 ip
kirjoittanut talousvisiiri
Sanasto ja opas aloittelijalle « 1 2 » v-dogg 15 11620 Uusin viesti Helmikuu 19, 2010, 06:49:41 ap
kirjoittanut Toma
vaahdotuskannun koko ja froth aider « 1 2 » ihankaffella 15 18906 Uusin viesti Lokakuu 08, 2007, 22:06:58 ip
kirjoittanut Gagarin
Ascaso i-mini jauhatusalue « 1 2 » lj 15 12073 Uusin viesti Maaliskuu 07, 2010, 18:25:27 ip
kirjoittanut Kerkko
Pannukahvin salatiede? « 1 2 » piir2 15 18052 Uusin viesti Joulukuu 29, 2008, 13:51:02 ip
kirjoittanut joni
Useamman Cappucchinon valmistus Iletys 14 8427 Uusin viesti Tammikuu 02, 2010, 19:36:56 ip
kirjoittanut akallio
Hario V60 reseptit ja tekniikat jekhki 14 8186 Uusin viesti Elokuu 12, 2019, 10:13:02 ap
kirjoittanut testostenori
Mitä kakusta voi lukea? Kotimies 13 19295 Uusin viesti Syyskuu 11, 2010, 20:26:40 ip
kirjoittanut Samuli
Lämpötilan vaikutus espresson makuun. Leikkimistä pidillä elias s 13 9215 Uusin viesti Syyskuu 29, 2018, 20:50:43 ip
kirjoittanut Jari
Käsiuuton skaalautuminen, 400 grammaa vettä pasi_a 13 6863 Uusin viesti Syyskuu 25, 2020, 01:51:24 ap
kirjoittanut burmanm
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys