Ristretto

Kahvikeskustelu => Kahvin paahtaminen => Aiheen aloitti: jiitee - Helmikuu 11, 2007, 13:47:48 ip

Otsikko: Ennen/jälkeen
Kirjoitti: jiitee - Helmikuu 11, 2007, 13:47:48 ip
Kahvipapuja on kiva kuvata, joten päätinpä ottaa paahtopäivän kunniaksi "perinteisen" ennen/jälkeen otoksen. Kuvissa lymyää Celebes Toraja Kalosi, josta on nostettu kunnolla hiki pintaan (irtoaa aika helposti kun on ilmeisesti aika pehmeä papu - paahto ei ole niin tumma kuin öljyisyys antaisi olettaa). Nautitaan ensiviikolla espresson muodossa.  8)

Eli ensin ennen:



Otsikko: Vast:Ennen/jälkeen
Kirjoitti: jiitee - Helmikuu 11, 2007, 13:48:14 ip
...ja sitten jälkeen:

Otsikko: Vast:Ennen/jälkeen
Kirjoitti: jiitee - Helmikuu 11, 2007, 13:50:39 ip
hmm... tulivatkin vähän "rosoisen" näköisinä tuohon. Koko on 640x480, joten taitaa sivusto skaalata noita automaattisesti ja siitä rosoisuus.
Otsikko: Vast:Ennen/jälkeen
Kirjoitti: Pisketti - Helmikuu 11, 2007, 21:30:59 ip
Hienoa jälkeä. Juuri nautin espresson, mutta jos noita vähän aikaa katselee vielä, niin voin joutua tekemään toisenkin :-)

Kai sitä alkavalla viikolla pääsisi Toraja Kalosia testailemaan.
Olet ilmeisesti tykännyt?
Otsikko: Vast:Ennen/jälkeen
Kirjoitti: jiitee - Helmikuu 11, 2007, 21:45:55 ip
Lainaus käyttäjältä: Pisketti
Olet ilmeisesti tykännyt?


Juu, espressossa se toimii oikein hyvin ihan yksikseenkin, varsinkin kun siitä vetää nuo öljyt pintaan. On jollain tavalla makea. Suodattimessa/vastaavissa ei sitten jostain syystä toimi ollenkaan. Vaatii kai vähintään sen 9bar. :)