Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Kahvikoneen tyhjennys Sammy 11 17710 Uusin viesti Maaliskuu 05, 2007, 23:01:20 ip
kirjoittanut Teme
Kahviloiden hlökunnan koulutus « 1 2 » tirofaux 20 10659 Uusin viesti Elokuu 08, 2009, 23:39:27 ip
kirjoittanut jiitee
Kahvin jauhatus Kotimies 1 14392 Uusin viesti Maaliskuu 02, 2007, 12:42:29 ip
kirjoittanut Esa
Kahvinselvike? saunatupa 1 3754 Uusin viesti Elokuu 11, 2012, 14:04:29 ip
kirjoittanut akallio
Kaikki irti Krupsista (oli: Valmistustekniikat ja rituaalit) flntm 6 14711 Uusin viesti Syyskuu 24, 2008, 16:56:56 ip
kirjoittanut Gagarin
Kakku tarttuu uuttopäähän E61 « 1 2 » Iletys 16 9923 Uusin viesti Marraskuu 17, 2012, 05:17:54 ap
kirjoittanut OskuK
Kasvipohjaisten maitojen vaahdotus Tomsku 3 6401 Uusin viesti Maaliskuu 25, 2016, 18:26:49 ip
kirjoittanut Jari
Kokemuksia Bezzera Seleniasta? JV 2 3311 Uusin viesti Toukokuu 16, 2010, 10:43:21 ap
kirjoittanut JV
Kotibarista kurssi 23.1.2008 myllis 8 17029 Uusin viesti Joulukuu 18, 2008, 21:36:34 ip
kirjoittanut vipe
Kotibaristakurssi 14.10., Kahvinmaistelua 15.10. Lari Järnefelt 5 5141 Uusin viesti Lokakuu 17, 2009, 12:43:44 ip
kirjoittanut tirofaux
Kuinka säädetään espresson valmistuksen parametrit kohdalleen « 1 2 3 » Ristoretto 33 12591 Uusin viesti Tammikuu 08, 2022, 15:35:04 ip
kirjoittanut migu2
Kuluneet terät Mighty 2 12694 Uusin viesti Marraskuu 27, 2007, 00:05:19 ap
kirjoittanut isojp
Kummastuttava papuhuomio Arttusakari 8 5150 Uusin viesti Lokakuu 15, 2021, 19:18:50 ip
kirjoittanut Arttusakari
Kupillisen valmistukseen kuluva aika ruupert 10 18237 Uusin viesti Helmikuu 16, 2007, 12:23:52 ip
kirjoittanut Jay
Kuppi tuplaespressolle opheinonen 7 6589 Uusin viesti Huhtikuu 11, 2015, 21:31:57 ip
kirjoittanut andrimus
Kylmäuutto McJones 0 4111 Uusin viesti Syyskuu 08, 2010, 12:51:07 ip
kirjoittanut McJones
Käsiuuton skaalautuminen, 400 grammaa vettä pasi_a 13 6881 Uusin viesti Syyskuu 25, 2020, 01:51:24 ap
kirjoittanut burmanm
laten valmistus Mariia 7 21001 Uusin viesti Helmikuu 12, 2007, 19:23:55 ip
kirjoittanut jhaahti
Latte Art « 1 2 3 4 » Islander 45 29040 Uusin viesti Heinäkuu 12, 2017, 23:57:00 ip
kirjoittanut JarzaS
Latte Art -kurssi Lari Järnefelt 0 4083 Uusin viesti Tammikuu 31, 2011, 18:14:21 ip
kirjoittanut Lari Järnefelt
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys