Irrotin säätöruuvin ja alhaalla olevan ruuvin ja kiersin terät ihan kiinni ja siitä sitten ehkä kierroksen auki ja kokeilin, tuli melkeen pölyä, hain säätöä joka antoi mukaan hiukan karkeuttakin. Sitten osat paikoilleen kansi kiinni. Seuraava uutto tuon ohjeen mukaan, 12g purua, tamppaus ja 30s uutto. Tuloksena 37g tujua kahvia (lidlin pavuista) ja alkoi sitä cremaakin löytymään. Pitänee vielä soitella myyjälle/huoltoon tuosta.
Jos kyseessä on Lidlin Bellarosa pavut niin en yhtään ihmettele että ei normaaliasetuksilla toiminut.
Itsellä on portaallinen mylly, 60 porrasta.
Ja siis tuolla onnistuu kaikki laadut, hieman joutuu toki säätämään papujen määrää jotta saa valumaan tietyssä ajassa kun ei jaksa joka kerta tehdä hienosäätöä (siis hienosäätö löytyy portaiden lisäksi).
Mutta siis asiaan.
Espressoa kun jauhan niin tuorepaahtoa jauhan yleensä 21-15 portailla (pavuista, papujen iästä ja filtteristä riippuen). Lidlin Bellarosat joutuu taas vetämään 9-3 portailla (filtteristä, papujen iästä, pavuista sekä pussin avaamisen ajankohdasta riippuen).
Vertailukohtana voisi mainita muiden kauppojen papupussit, niitä toki vähän tiukemmalla kuin tuorepaahtoja mutta muistaakseni aina yli 10 portailla (viimeiset ollut 19-15).
Eli ei myllyssäsi mitään vikaa ole, osta muita papuja jos mylly joutuu liian koville Lidlin papujen kanssa ;-)