Nyt olen tuottanut purun Rockyllä kotona. Tuotoksen olen survonut tiiviiseen lasipurkkiin. Tällä tavalla sanoisin, että kahvi pysyy hyvänä pari päivää ja senkin jälkeen jonkin aikaa kelvollisena.
Sitä kun luonnon helmassa alkaa kahvihammasta kolottamaan, niin ei sovi olla aivan niin ronkeli...
Onhan mulla sitten vielä sekin käyttämätön Peugeot käsimylly, joka jo kertaalleen vaihdettiin uuteen. Taidan vielä kokeilla, josko sillä saa paremman kahvin, kun vanhoilla jauheilla.
Sihdin täyttökin taitaa ratketa helpoimmin 7g mittalusikalla, kunhan löydän sopivan kokoisen (täyteen, ylösalaisin, kops), niitähän on kertynyt erilaisten keittimien kylkiäisinä erinäköisiä.
Kyllähän niissä podeissa juttunsa on, niistä kun ei yhtään tule sotkua. Silti tykkään, että oma paahto ja jauhatus tekee ison eron, vaikka sitten vähän roskaisempaa puuhaa onkin...
O.K.