Paahdoin heti viikonloppuna pari pientä satsia (á 60 g). Ensimmäinen meni turhan tummaksi ja osapavuista oli palanut vähän sisältä. Toinen satsi onnistui ihan hyvin, paahtoaste keskitumma, selvästi vaaleampi kuin kolumbiassa paahdettu verrokki.
Makumaailma oli hedelmäinen ja hapokas. Kolumbiassa paahdettu oli hieman makeampi ja siinä oli enemmän bodya, mutta yksittäiset aromit eivät erottuneet ehkä yhtä selvästi kuin itse paahtamassani.
Kahvi oli siis kaiken kaikkiaan aivan kelvollista, lähes samaa tasoa kuin Has Beanista keskimäärin tilaamani kahvit. Vaaleampi paahto maistui omaan makuun paremmalta, mutta tähän voi vaikuttaa myös se, että tiesin sen itse paahtamakseni.
Täytyisi maistaa sokkona.
No papuja on vielä lähes 400 g, joten vielä ehtii maistelemaan ja kentien kahvin aromit sen ikääntyessä kehittyvät.