hienoa että pavonille on oma ketju! hommasin (mustapohjaisen) europiccolan pitkällisen harkinnan jälkeen, ja olen nyt tutustunut laitteeseen kaksi päivää. ekana päivänä luin manuaalia ja vedin muutaman kerran vettä koneesta läpi. tänään hain kc:sta puruja, ja he osasivat arvioida karkeuden aivan nappiin, sillä jo eka shotti onnistui aivan mahtavasti! oli kyllä uskomaton fiilis, koska olin varautunut jopa parin kuukauden opetteluvaiheeseen... myllyä ei siis vielä ole, ehkäpä learning curve liittyisi enempi sen säätämiseen. pavonin sivuilta ja you tubesta löytyi myös tosi havainnollisia clippejä, kannattaa tsekata!
maidon vaahdotus ei vielä oikein onnistunut, vaikka höyryä kyllä piisasi. käytin punaista maitoa, johtuneeko siitä?
ja putsauksesta: kc:n huoltomiehen mukaan pavonin putsaamiseen ei kannata käyttää mitään kemikaaleja. riittää kun vedellä huuhtelee. ilmeisesti boileri tm sisäosat sen verran herkkiä. manuaali kyllä puhuu jostain bikarbonaatista/white vinegarista koneen käyttöönoton yhteydessä, mutta huoltomies kehotti unohtamaan nekin. ainoastaan kalkinputsauksen voi kuulemma tehdä mutta vain jos kalkkiongelmaa ilmenee. (mutta jos joku tietää, mitä tuo bikarbonaatti on, mistä sitä saa ja onko siitä hyötyä, voisi kertoa!)
täytyy kyllä lopuksi todeta, että europiccola on aivan fantastinen masiina