Kahwiki:Vastuuvapaus

Kohteesta Kahwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ristretto.fi ei takaa tietojen oikeellisuutta

Kahwiki on vapaasti muokattava tietoteos. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi muokata Kahwikin artikkeleja.

Vastuuvapaus

Kahwikista löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Ristretto.fi ei kuitenkaan voi taata Kahwikissa olevan tiedon oikeellisuutta tai täydellisyyttä. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan, ei kenelläkään ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Kahwikista löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Kukaan Kahwikin kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä; välittömistä tai välillisitä vahingoista, jotka aiheutuvat tämän sivuston tai sivustoilla olevan aineiston ja informaation käyttämisestä tai käyttäjien kirjoittamien viestien ja niihin liittyvän muun materiaalin sisällöstä. Kukin kirjoittaja vastaa omalla kustannuksellaan kaikista Kahwikiin toimittamaansa materiaaliin liittyvistä tekijänoikeutta, rikosoikeutta, tavaramerkkioikeutta, ym. koskevista riitaisuuksista.

Kahwikissa oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo sinun, Ristretto.fi:n tai kenenkään Kahwikiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Kahwikista, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Toisten osapuolten materiaali

Kahwiki saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö kahwikissa anna sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Kahwikilla ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Kahwiki siten voi myöntää sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Laillinen asema

Huomaa, että Kahwikista löytyvä tieto saattaa rikkoa sen valtion lakeja, joiden alueelta käytät Kahwikia. Kahwiki ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia, mutta koska Kahwikin tieto on fyysisesti talletettu Suomeen, Kahwiki nauttii tallennuspaikassaan Suomen perustuslain ja Yhdistyneiden kansakuntien Yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kaikille suomaa sananvapautta. Valtiosi lait eivät välttämättä takaa tätä vapautta, ja siksi Kahwiki ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita teet käyttäessäsi Kahwikia tai luodessasi hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Kahwikiin.

Tarvittaessa käänny asiantuntijan puoleen

Emme rohkaise tai yllytä laitteiden omatoimiseen huoltamiseen (laitteen käyttöohjeissa mainittujen toimenpiteiden lisäksi), korjaamiseen tai modifiointiin, vaan kehotamme kääntymään ammattilaisen puoleen. Jos tarvitset tarkkoja neuvoja jostain aiheesta (esimerkiksi oman kahvilaitteesi takuuehdoista, sähkölaitteiden korjauksesta, lisälaitteiden asennuksesta jne.), käänny laitteen myyneen liikkeen tai muun asiantuntevan ammattilaisen puoleen.

(Muokattu Wikipedian vastaavasta artikkelista)