Tulipa sitten hankittua La Spazialen Mini Vivaldi (Mk1) Has Beanista. Toimitus sieltä oli nopea mutta silti ensimmäinen takaisku tuli jo ennen sen saapumista rotaviruksen muodossa. Siinä sitten uusi keitin komeili paikallaan mutta kukaan perheessä ei voinut edes ajatella kahvinjuontia...
Kun sitten alettiin toipua, niin ryhdyin testaamaan keitintä tehtävällä, joka osoittautui mahdottomaksi - ainakin toistaiseksi. Rupesin nimittäin tekemään singlejä, ja eihän niistä ole kunnollista juotavaa syntynyt. Lopullisesti en kyllä vielä ole luovuttanut mutta aloin silti uskoa, että parempi tehdä tuplia...
Tuplat alkoivatkin sitten onnistua aivan heittämällä, kunhan ei yrittänyt pakata suodattimeen liikaa kahvia (sopiva annos on todellakin vain 13,5 - 15 g tarkalla kolikkovaa'alla punnittuna). Tamppauksena yksi kunnollinen keskelle (käytössä Espron naksahtava tampperi) eikä kanavointia näy kakussa uuton jälkeen (nakusuodatinta ei ole, joten aivan tarkkaan analyysiin ei ole tässä suhteessa ollut mahdollisuuksia). Crema on tuplissa tumma ja vahva. Mokkamestaajien Superissa ei tunnu kitkeryyttä ollenkaan. Edellisen koneen (15 v. Braunin pumppukone) kanssa kitkeryys oli jonkin verran ongelmana mutta Mini Vivaldissa käyttämäni 93 C:n uuttolämpö tuntuu olevan Superille sopiva. Saman pajan Ray, joka on vaaleampaa paahdoltaan, tuntuu kaipaavan pari astetta enemmän. Mutta voi olla, että tämä parin asteen optimiuuttolämmön ero on vain lumetta - täytyy tehdä jonakin viikonloppuna tarkempia maisteluita eri lämmöissä uutettujen Ray-shottien kanssa.