Nostanpa tätä ikivanhaa aihetta. Vuodet vierii ja tämäkin on varmasti hieman muuttunut ajan saatossa.
Cafetorian Gran Palomar on vuosia ollut suosikki-arkikahvini. Keskimäärin se ei kai ole asiantuntijoiden ja tosiharrastajien suosiossa, koska mitään monimutkaista tai hienostunutta makumaailmaa se ei tarjoa. Mutta minä olenkin ehkä hieman epäortodoksinen espresson maistelija. Gran palomarissa erikoista on sen valtava kermaisuus (siis maussa) ja tukeva leveys. Parhaimmillaan, kun lämpötila on juuri oikea, siinä ei ole yhtään karvautta eikä yhtään kitkeryyttä, pelkkää rauhallista, massiivista kermaisuutta. Tämä on kuin vastakohta moderneille hedelmäisille ja kirkkaille espressoille. Suosittelen kaikille, joilla on mahdollisuus tarkkaan lämpötilan säätöön, että haette kokeilemalla tälle pavulle lämmön kohdilleen! Se on seikkailun arvoista, vaikka tyylilaji ei olisikaan itselle se mieleisin.