Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: M: Izzo Vivi PID 250€  (Luettu 404 kertaa)

Eppu

  • Cappuccino
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 52
M: Izzo Vivi PID 250€
« : Maaliskuu 02, 2023, 15:40:23 ip »

Tilaisuus teknisesti suuntautuneelle näppäräsormiselle kunnostajalle! Vivi on ollut hallussani vuodesta 2010, laitteen valmistuvuosi on 2009 ja se oli puoli vuotta ensimmäisellä omistajalla ja tähän päivään asti minulla. Vivi toimii edelleen ja tekee hyvää kahvia MUTTA:
- PID:in led -näytöstä ei saa enää selvää eli jos haluaa lämpötilaa muuttaa, niin arvailuksi menee. Näyttö siis pitäisi vaihtaa
- koneen lämpiäminen on alkanut kestää pitempään, uutena Vivi oli kahvivalmis n. 20 minuutin kuluttua käynnistämisestä, nykyään menee tuplasti aikaa
- pikku naarmuja on siellä täällä, mutta ikäänsä nähden laite näyttää hyvältä

Viviin on uusittu minun toimestani mm. turvaventtiili ja trumpetin sisähilut kolmen viime vuoden sisään. Kalkinpoistoa olen tehnyt säännöllisesti vähintään parin vuoden välein, viimeksi tammikuussa. Koneen mukaan saa tupla- ja sinkkusihdit, niihin kahvat ja blindin myös.

Mitään takuuta laitteelle en anna, mutta lupaan sen olevan toimiva peli luetelluilla puutteilla. Kiinnostuneet voivat lähettää viestiä (pm), kuvia saa halutessaan paluupostissa. Laite on tällä hetkellä vielä Saksassa, josta roudaan sen tarvittaessa Suomeen (Lahteen) toukokuun alussa. Uusi PID ja lämmitysvastus maksavat yhteensä n. 200 euroa, jos ne haluaa vaihtaa. Viville pidän kohtuuhintana 250 euroa.

Ps. Laitan myös eri ilmon uudesta, käyttämättömästä kapselikoneesta Sage Nespresso Creatista Plus.
Kirjattu
Rocket Giotto Evo R Pid, Izzo Vivi PID, BFC ELA, Compak K3 Touch, 2x Iberital Challenge