Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/

Kirjoittaja Aihe: MYYTY: Nuovo Simonelli Musica -projekti  (Luettu 1723 kertaa)

ojala

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 28
MYYTY: Nuovo Simonelli Musica -projekti
« : Tammikuu 30, 2023, 17:05:34 ip »

Vuonna 2013 hankittu Nuovo Simonellin Musica, joka kaipaisi uutta DIY-henkistä kotia.

Elektroniikkayksikkö on uusittu pari vuotta sitten.  Laite on jo tovin käyttäytynyt siten että käynnistymisen yhteydessä pumppu käy aikansa ja lopulta kuppikoko, vesi, ja lämmitysvalot jäävät vilkkumaan.  Virtareset ja uusi yritys, ja muutamalla yrityksellä kone lähtee käyntiin.  Hiljattain näitä uudelleenkäynnistyksiä on sitten vaadittu enemmänkin vaihtelevalla menestyksellä.

Vaihdoin uuden vesipumpun, ei vaikutusta.  Jossain kohtaa veden kulku ilmeisesti tökkii, jos/kun kone pääsi käyntiin, se toimi ihan hienosti.

Pumpun yhteydessä tilasin myös tämän muunnoskitin https://www.elektros.it/fi/en/ricambi_macchine_da_caffe/kit-old-musica-new-musica.html ja tuolla sivulla mainitun painemittarin, jotka tulee tietty koneen mukana.  Lisäksi löytyy muutama uusi tiiviste ja suodatin grouppoon.  Alkuperäinen laatikko löytyy.

Siirryn dual-boiler maailmaan loppukeväästä niin ensimmäinen ajatus olisi myydä tämä DIY-projektina, kelpo kone jos ymmärtää vermeiden päälle.  Pingaile petri.ojala@gmail.com jos kiinnostaa.  Sijainti Sipoo / Pääkaupunkiseutu.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 19, 2023, 00:05:28 ap kirjoittanut ojala »
Kirjattu