Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Myydään: Expobar Office Leva PID Double Boiler  (Luettu 558 kertaa)

Hunningolla

  • Cappuccino
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 31
Myydään: Expobar Office Leva PID Double Boiler
« : Elokuu 06, 2022, 14:01:58 ip »

Myydään tuplaboilerikone tarpeettomana päivityksen alta pois. 

Ostettu n. 10 v. sitten. Konetta ei ole paljon siirrelty, joten tippakaukalon säleikköä lukuun ottamatta kone näyttää käytännössä uudelta. Säleikössä hieman naarmuja, mutta ulkomuodoltaan siisti.

Mukana tarvittavat perustarvikkeet: Nakukahva, ~18gr, 20gr ja blind korit, tampperi ja maidonvaahdotuskannu. Mukaan myös käyttöopas.

Koneesta saa höyrykattilan paineella pre-infusionin nostamalla uuttokahvaa n. puoleenväliin. PID näyttö on uusittu 2019, mutta uuteenkin on tullut vanhaa vastaava ongelma, jossa yksi näytön ”viivoista” ei piirry (katso kuva). Koneeseen tehty juuri kalkinpoisto.

Tässä tietoa koneesta (huom tämä on vanhemmasta versiosta, nyt myytävään erona on ainakin päivitetty PID ja höyryboilerin erillinen virtakytkin): https://static.timeleisure.net/pdf/ExpobarOfficeLeva-DualBoilerv4CoffeeMachine.pdf

Mielestäni ollut hyvä kone. Olin luullut, että pysyisi omassa käytössä helposti vielä toiset 10v, mutta päivitysinto vei mukanaan, eikä ole tarvetta toiselle koneelle.
Sijainti Helsinki, Lauttasaari. Kone painaa n. 20-25 kg, eikä ole kaikista helppokantoisin. En mielellään lähde postittamaan.

Hintapyyntö (sis lisätarvikkeet): 850€

Puh 0400250071


Kirjattu