Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/

Kirjoittaja Aihe: Myyty: "viallisena" Izzo MyWay Vivi PID III  (Luettu 475 kertaa)

salminec

  • Cappuccino
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 30
Myyty: "viallisena" Izzo MyWay Vivi PID III
« : Heinäkuu 24, 2021, 19:02:22 ip »

Tuosta yhden sukupolven vanhempi: https://www.crema.fi/fi/products/izzo/myway-vivi-pid-iv/3757

Keitin otettu käyttöön heinäkuussa 2017. Valmistettu keskimäärin 6 kuppia espressoa päivässä. Vaahdotuksia koko aikana alle tusina, lähinnä kokeiluja.

Huollettu säännöllisesti kolmen viikon välein backflushilla ja pesuaineella.

Mukaan kaikki mitä tuli uutena.

Vika historia: 8/20 hajosi vesipumppu, vaihdettiin kahvilaitehuollossa. 11/20 päälle laittaessa pumppu "hirtti" kiinni ja täytti boileria koko ajan. Vedet lensivät  boilerin ylipaineventtiilin kautta ulos. Lopputulos 1,5 L vettä keittiössä pitkin lattiaa, kun oli aamulla ajastimella käynnistynyt. Kahvilaitehuollossa vaihdettiin uusi ohjelmakortti, koska heidän ja minunkin logiikan mukaan mitään muuta vikaa ei voi olla. 3/20 vika uusiutui, onneksi satuin olemaan vieressä kun tapahtuma alkoi. Uusi huolto keikka, 120 kappaletta kylmä käynnistyksiä, eikä vika uusiutunut kertaakaan huollossa. Huollon johtopäätös: boilerin tasomittari toimii  veden maadoituksen perusteella runkoon, niin meillä Suomessa on liian puhdasta vettä, joka johtaa huonosti sähköä. No en tiedä?

No kuka voi elää tuon satunnaisen vian kanssa: hän joka laittaa keittimen päälle silloin kun aikoo juoda kahvia, toisin kuin minä jonka pitää saada kahvi heti aamulla herättyäni ja ajastin on sen lämmittänyt valmiiksi. Keitintä pitää kuitenkin lämmittää 30 min ennen kuin se on valmis.

Hinta: 500,- ja alle en myy, tuon verran on mennyt jo huoltoon. Maksutapa sovitaan.

Toimitus onnistuu pääkaupunki suuntaan pienellä viiveellä, paras vaihtoehto nouto Sysmästä. Silloin voi myös testata laitteen. En lähetä, paino Yli 30 kg.

Yhteydenotot: jussi.salminen miukumauku dressnet.fi tai nolla 4 viisi 858 5858
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2021, 15:17:57 ip kirjoittanut salminec »
Kirjattu