Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Käyttökatko tulossa maanantaina 22.4.!

Kirjoittaja Aihe: Coffeeitalia.fi kokemuksia  (Luettu 6470 kertaa)

barcoder

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 6
Vs: Coffeeitalia.fi kokemuksia
« Vastaus #15 : Maaliskuu 12, 2021, 15:27:01 ip »

Itse tilasin koneen täältä; https://www.mobacoffee.de/
Toimittivat koneen reilussa päivässä Vantaalle, mistä Posti sitten jurnutteli koneen vajaassa viikossa tähän Helsingin puolelle... =)
Mutta kaikki siis toimi Saksan päässä todella hyvin, hinta oli kohillaan ja kovasti ainakin mainostettiin että jos koneeseen tulee vikaa niin sivuilta löytyy DHLn lomake jolla voi tilata takuunoudon. No toivottavasti ei tarvitse kokeilla toimiiko.

Kirjattu

Pale

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 1
Vs: Coffeeitalia.fi kokemuksia
« Vastaus #16 : Heinäkuu 16, 2021, 19:49:25 ip »

Hei

Tilasin Rancilio Silvian V6 mallin vuoden 2020 lokakuussa Caffe Italialta. Silloin laitteen saatavuus kaikkialla oli huono, enkä typeryyttäni malttanut odottaa.

Laite saapui nopeasti ja selvisi kuljetuksesta kolhuitta. Jos tilanne olisi päättynyt tähän, liputtaisin nyt firmalle 5/5 tähteä, mutta... 

Noin kolmen viikon jälkeen laite alkoi pitää voimakasta viheltävää ääntä boilerin alkaessa lämmittämään vettä. Pienellä Googlailulla arvaukseni ylipaineventiilistä metelin aiheuttajana alkoi varmistua. Caffe Italia vastasi  nopeasti, ohjasi kyselyn "tekniikan pojille" ja vastaukseksi sain suosituksen avata ja puhdistaa venttiili. Sinänsä mielenkiintoista että ohjeita puhdistuksen jälkeiselle säätämiselle ei annettu. Säätöohjeita kysyessänikin vastaus oli: "laitat vaan kiinni, kyllä se pelittää".  Kaivoin sitten ohjeet itse netistä ja tekniikkaa pelkäämättömänä lähdin korjaamaan vikaa.

Ongelma ei kuitenkaan putsaamisella ja säädöllä ratkennut. Seuraavaksi laite piti sitten lähettää Turkuun ko. yrityksen yhteistyökumppanille, josta laite tuli takaisin lähes samalla sävelellä viheltävänä.

Tässä vaiheessa Caffe Italia nosti kädet pystyyn ja lopetti vastailun. Välillä pitää vaan hyväksyä että mustapekka jää käteen. Tai sitten nyörittää maihinnousukengät jalkaan ja käydää hitosti aikaa ja energiaa vaativaan kuluttajansuojataisteluun.

Nyt säästelen rahaa uuteen laitteeseen. Jatkossa ostopäätökseen tulee vaikuttamaan huomattavasti aiempaa suuremmalla painolla se, mistä ja millainen huolto löytyy.

Jos romun tulevaisuus kiinnostaa, niin vaihtoehtoja on kaksi: I) Kun rahat kasassa teen Ranciliosta DIY projektin johon lisään kiinteän painemittarin ja lämpömittarin, tai II) annan sen lahjaksi jollekulle näpräilystä pitävälle kaverilleni.

Yhteenvetona: Jos kaikki toimii, niin kauppana ihan ok, mutta ongelmien ilmaantuessa haluatte takuulla olla tekemisissä jonkun muun putiikin kanssa. 
Kirjattu

Jari

  • Ristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 1569
Vs: Coffeeitalia.fi kokemuksia
« Vastaus #17 : Heinäkuu 18, 2021, 15:52:48 ip »

Yhteenvetona: Jos kaikki toimii, niin kauppana ihan ok, mutta ongelmien ilmaantuessa haluatte takuulla olla tekemisissä jonkun muun putiikin kanssa.

Juu, itse joskus aikoinaan laitoin kyseisen firman "pitäköön-tunkkinsa-osastoon", kun lueskelin brittifoorumilta sikäläisten kokemuksia samasta firmasta. Jos kaikki sujuu hyvin, niin hieno juttu, mutta jos tulee pienintäkään ongelmaa, niiden selvittäminen on tuskallisen hankalaa.

Ei sellainen oikein kiinnosta, kun on niitä vastuuntuntoisiakin yrittäjiä. Coffeeitalia on usein hinnoiltaan edullinen, mutta ei se sentään niin edullinen ole, että riskejä kannattaisi ottaa.

Tsemppiä Silvian kanssa.
Kirjattu
Rocket Cellini Evoluzione + Arrarex Caravel + Niche Zero + Pharos + Lido 3 + Kanso Hiku + Aergrind + Aeropress + Cafflano Kompresso & Krinder + Clever + Kaldi Wide + Behmor 1600

Ex-machina: Isomac Venus + Granmacinino + Mazzer Mini + Quamar M80E