Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Niche Zero  (Luettu 14742 kertaa)

kahvitt

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 17
Vs: Niche Zero
« Vastaus #60 : Lokakuu 12, 2020, 13:15:48 ip »

Täällä ollut nyt kuukauden pari Niche käytössä. Halusin nimenomaan yhden myllyn, joka hoitaa espresso- ja suodatinjauhatuksen (aeropress, kalita).
Toistaiseksi olen ollut varsin tyytyväinen hankintaan, ja tuli tilattua hyvään aikaan, kun mitä ilmeisin UK tullimaksut tulee vuodenvaihteessa Suomeenkin. Eli tuosta ~600€ joutuisi vielä tullit maksamaan.

Jotain huomioita:
- Se yllätti, että tuon kanssa pitää olla tarkkakana, jos sitä siirtelee. Meinaan se paino on siellä yläosassa ja muotokin on alhaalta kapea ylhäältä levee, joten tuon saa kyllä nurin "helposti".
- Jos käyttää esim. moccamasteria isommalle porukalle, niin täyslatauksen papumäärän saa juuri ja juuri menee myllyyn varovasti kekoa kasvattaen ja äkkiä kansi kiinni. Virallinen maksimi on jotain 40-50g riippuen pavusta. Siihen metalliseen kuppiin kyllä mahtuu koko määrä.
- Suodatinjauhatus lähti jo aeropressillä yli asteikon (vasta päivään). Pitäis tehdä toinen asteikko-osoitin suodattimelle
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 20, 2020, 14:02:07 ip kirjoittanut kahvitt »
Kirjattu

Lasy

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 24
Vs: Niche Zero
« Vastaus #61 : Lokakuu 12, 2020, 15:57:56 ip »

Saapa nähdä saturoituuko markkina näistä ennen kuin niitä saa oikeasti ostaa. Oisin kauan sitten tilannut yhden jos tämmösen sais kaupasta normaalein kuluttajamyyntiehdoin.

Toivottavasti avaavat Euroopaan/Irlantiin varaston, jos tullihommat menee UK:n ja mantereen välillä vihkoon.
Kirjattu

OskuK

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2373
Vs: Niche Zero
« Vastaus #62 : Lokakuu 12, 2020, 17:42:16 ip »

Eipä se välttämättä paljoakaan kalliimaksi tule: pois Englannin alvi, tilalle Suomen Alvi ja tulli, joka ei montaa prosenttia kuitenkaan ole. Mutta niin tai näin, itseäkin hieman mietitytti tuo, ettei luvata että saisit rahoillasi myllyn...
Kirjattu
:: Astoria Gloria :: Eureka Zenith 65E :: Mahlkönig Vario ::: Aijemmin:  Nuova Simonelli Oscar :: Grinta :: Bezzera Strega ::