Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/

Kirjoittaja Aihe: MYYTY: Alex Duetto II + Mahlkönig Vario K30 + tarvikkeet  (Luettu 1110 kertaa)

Whistler76

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 5
MYYTY: Alex Duetto II + Mahlkönig Vario K30 + tarvikkeet
« : Joulukuu 09, 2019, 20:56:11 ip »

Tilan puutteesta ja käytön vähäisyydestä johtuen myyntiin tulee laadukas ja priimakuntoinen espressosetti. Ollut koko historiansa kotikäytössä.
Espressokeittimenä mainio kaksiboilerinen Izzo Alex Duetto 2 sis. 3 kahvaa + single shot ja dual shot sihdit, yksi. Yksi sokea "sihti" koneen huuhteluun. Yksi kahvoista on avoin ja siihen on iso sihti. Tällä voi harjoitella tamppauksen toimivuutta. Koneessa on irroitettava vesisäiliö mutta se on mahdolllista liittää myös vesijohtoliityntään ja poisto viemäriin. Keittimeen on vaihdettu PID kerran matkan varrella. Muuten laitetta on puhdistettu säännöllisesti eikä vikoja ole havaittu. Laitteen lämpenemisaika on 15-20 min. Ottamalla keittimeen sähköt erillisen kellokytkimen kautta voit ajastaan laitteen lämpenemään esim. aamuksi siihen aikaan kun haluat.

Myllynä on yksi parhaista, Mahlkönig Vario K30. Tässä on portaaton ja todella tarkka jauhatukseen säätö sekä jauhatukseen ajastin. Lisäksi pikavalintat single shot ja dual shot jauhatukseen + jauhatuslaskuri (Laskuriarvot:  133 Single shottia ja 4230 dual shottia). Tähän on kaksi papukulhoa, pieni ja alkuperäinen iso. Isossa riittä tilavuus vaikka kahvilakäyttöön. Pieni on kotikäyttöön näppärämpi. Myllyä puhdistettu säännöllisesti puhdistustableteilla.

Seuraavat tarvikkeet kuuluu pakettiin:
-Cafelat puhdistusharja + varaharjat
-Cafelat Knoc box
-Motta vaahdotuskannu 0,5L, rosteri.
-Espressivo click tamper mat (tämä säädettävä click matto helpottaa optimaalisen tamppauspaineen saavuttamisessa)
-Tamper mat
-Motta tamper puuvarrella
-varatiiviste groupheadiin
-yms


Erikseen, pienestä lisähinnasta, voin tarjota pakettiin 8 kpl virheettömiä Iittala Koko XS koon espressokuppeja (svh 10€/kpl). Harkkinnassa on vielä luopuminen Acmen punavalkoisista Cappuccino kupeista (6 kpl). 

Setti myydään mieluiten kokonaisena, tässä on kaikki mitä laadukkaan kahvin valmistu vaatii. Lisäksi tarvitset vain kahvin :).  Laitteiden toimivuus on mahdollista varmistaa toimituksen/noudon yhteydessä. Toimitus järjestyy Tampere-Helsinki akselilla ja kannattaa kysyä toimitusta muuallekin.  Laitteet sijaitsee Tampereella. Toistaiseksi nämä on myynnissä vain tällä foorumilla. Tiedustelut ja lisätiedot (esim parempiresoluutioiset kuvat) YV:n kautta.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 12, 2020, 20:17:43 ip kirjoittanut Whistler76 »
Kirjattu

Whistler76

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 5
Vs: M: Alex Duetto II + Mahlkönig Vario K30 + tarvikkeet
« Vastaus #1 : Helmikuu 16, 2020, 19:01:25 ip »

Hinta päivitetty 16.2.2020 ja myllyn jauhatusmäärät lisätty ilmoitukseen.
Kirjattu