Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Delonghi Icona Eco 310 ongelma  (Luettu 2919 kertaa)

Canyon

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 1
Delonghi Icona Eco 310 ongelma
« : Syyskuu 18, 2019, 18:18:32 ip »

Omistan Delonghin Icona Eco 310 mallisen painekahvallisen keittimen. Ikää koneella jo parisen vuotta (takuut ummessa), keitelty parisen kuppia kahvia päivässä ja huoltotoimenpiteitä/kalkinpoistoja tehty säännöllisesti.

Kahvia valmistaessa koneen pumppu on pitänyt tasaista pörinää ja suoltanut tuotokset kuppiin tasaisen tyydyttävällä tasolla.

Seuraavanlainen ongelma ilmestyi riesakseni: kahvia valmistaessa koneen "pörinä" katkeilee ja kahvin ulostulo kahvasta on vaivalloista, aivan kuin kone ei jaksaisi enää kehittää tarpeeksi painetta puskeakseen vettä kahvin läpi. Aiheseen liittyen tuo koneen kyljessä oleva maidonvaahdotin on ruvennut vuotamaan pieniä määriä vettä, vaikka on käännetty kiinni. Olen tässä hetken aikaa leikkinyt jauhatuksilla ja kahveilla (papu ja marketti) ja tämä ongelma toistuu tasaisen epäsäännöllisesti, eli aamukahvi saattaa tulla tuplana läpi normaalisti ja iltapäivän yksittäinen shotti hyytyy.

Pystyykö tämän saamaan vielä kuntoon, vai joutuuko tässä lähtemään kaupoille?
Kirjattu

jekhki

  • Americano
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 286
Vs: Delonghi Icona Eco 310 ongelma
« Vastaus #1 : Lokakuu 13, 2019, 22:34:02 ip »

Saattaapi olla vain se vibrapumppu tiensä päässä. Ei ne ikuisia ole. Jos vaan löydät googlella mikä pumppu siellä on, niin tuskin on 20-30€ kallimpi kun sen tilaat ja vaihdat.
Kirjattu