Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/

Kirjoittaja Aihe: Myyty: La Pavoni Europiccola  (Luettu 1263 kertaa)

anis

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 19
Myyty: La Pavoni Europiccola
« : Maaliskuu 25, 2019, 15:03:32 ip »

Myydään hyvään kotiin raskain sydämin keittiömme kaunein esine ja hyvin palvellut toveri, akuutisti ilmenneen vakavan päivityskuumeen ja vaimon monikoneallergian tähden.

Mukana seuraa monenmoista rompetta ja tarviketta, joita olen vuosien varrella hankkinut (näkyvät kuvissa).
Oleellisimmat: IMS tuplakori sekä suihkusihti, nakukahva, erikoistorx-pää pohjan avaamiseen, itsetehdyt 2 yksireikäistä (1mm ja 0,5mm) vaahdotuspäätä, tiivistesarjojen jämiä, hieman molycotea, pari puuvartista kiinatampperia ja helmenä pohjalla alkuperäinen La Pavoni muovitampperi.

Keittimen olen ostanut suoraan Pavonilta loppuvuodesta 2013 ja se on näköjään valmistettu saman vuoden syyskuussa. Keitintä on käytetty, putsattu ja huollettu säännöllisesti. Vara- ja päivitysosat on ostettu pääasiassa täältä: https://www.theespressoshop.co.uk/. Puhdistus, voitelu ja tiivisteiden vaihto on suoritettu viimeksi viime marraskuussa.

Kunto on mielestäni hyvä, toki aktiivinen viitisen vuotta käyttöä jättää jälkensä. Virtakatkaisijasta on muovi hieman haljennut, pohjalevy on hieman ottanut osumaa kuumasta vastuksesta, grupon kiinnityspultit ovat hieman jo kuluneet ja toisen kahvan bakeliitti on halki. Nämä kaikki on helposti vaihdettavia osia mikäli uutta omistajaa häiritsevät.

Hintapyyntö on 300 euroa ja toimitustapana nouto Tampereelta. Kuten kuvista näkyy, alkuperäinen säilytysboxi on tallella, joten postituskin on neuvoteltavissa. Noudettaessa saa tarvittaessa perehdytyksen tämän joskus oikukkaankin neitokaisen käyttöön.

Yhteydenotot yksityisviestein,

-Antti« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 10, 2019, 19:11:11 ip kirjoittanut anis »
Kirjattu