Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Niche Zero  (Luettu 2471 kertaa)

Jari

  • Ristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 1273
Vs: Niche Zero
« Vastaus #15 : Lokakuu 29, 2018, 16:10:12 ip »

Moi. Auttaako siihen staattisuuteen ja "sotkuun" muutama tippa vettä sekoitettuna papuihin ennen jauhantaa? Kokeilun voi myllyn hopperista päätellen tehdä paput annosteltuna myllyyn tai ennen.

Tästä on ollut juttua ulkomaiden foorumeilla ja Dave (joka siis tuntee kyseisen myllyn läpikotaisin) kommentoi, ettei missään nimessä suosittele NT:n kanssa RDT:tä. Oli siihen joku perustelukin, mutten nyt muista mikä.

On tuo kyllä jokseenkin hämmentävä mylly. Päivästä toiseen yhä samoilla (kohta kaksi viikkoa) vanhoilla pavuilla säätöihin ei ole tarvinnut koskea ja uutto tapahtuu kerta toisensa jälkeen täysin identtisesti.
Kirjattu
Rocket Cellini Evoluzione + Arrarex Caravel + Niche Zero + Quamar M80E + Pharos + Lido 3 + Kanso Hiku + Aergrind + Aeropress + Clever + Behmor 1600

Ex-machina: Isomac Venus + Granmacinino + Mazzer Mini

OskuK

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2173
Vs: Niche Zero
« Vastaus #16 : Joulukuu 03, 2018, 17:32:01 ip »

Tässä kun kiinnostuneena katselin Atom 65:n vienoa ääntä (ja samalla tajusin ettei se riittäisi miksikään perusteeksi vaihtaa Zenith 65:sta siihen, vaan pitäisi kaivaa kuvetta 75:n verran) ja aloin miettiä tätä Nissen hyvää teräpesäkonstruktiota, että eipä tuo kummia vaatisi, että joka tehtaalta tuollainen muutos tulisi. ..ainakin olisi järkevämpi kuin tämä omituinen Eurekan painelupuhallin, joka harvan hyllyn alle edes mahtuu puhaltelemaan ;-)
 https://www.youtube.com/watch?v=U5S4IzwyB3M

Lisätään nyt vielä että jos oikeasti olisi ostoksilla, olisi 75:n tuhat euroa semmoinen määrä tuohta että ehkä jopa suostuisi jonkun puolihintaisen Nissen kanssa hifinysväämään, aikansa ;-)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 03, 2018, 17:51:08 ip kirjoittanut OskuK »
Kirjattu
:: Astoria Gloria :: Eureka Zenith 65E :: Mahlkönig Vario ::: Aijemmin:  Nuova Simonelli Oscar :: Grinta :: Bezzera Strega ::