Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Lontoo ja kahvit  (Luettu 17916 kertaa)

kahviratti

  • Vieras
Vs: Lontoo ja kahvit
« Vastaus #30 : Kesäkuu 01, 2012, 10:28:46 ap »

Lontoon kävijän ei pidä unohtaa poiketa likilegendaarisessa A. Angelucci n kahvilassa Sohossa, Frith Streetillä. Juuri siinä, josta lauletaan Dire Straitsin ekan ja parhaan albumin biisissä Wild West End.

Jos ja kun kahvihetken päälle kaipaa jotain vahvempaa, suosittelen kävelemään Frith Streetia hieman ylemmäs Bateman Streetin kulmaan, jossa sijaitsee niinikään mainio Dog & Duck -pubi. (sorry OT : D )
Kirjattu

OskuK

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2356
Vs: Lontoo ja kahvit
« Vastaus #31 : Kesäkuu 01, 2012, 10:55:55 ap »

Kiinnostavia juttuja.
Koko Lontoo on vielä pimeää aluetta, mutta sen verran huokealla tuonne Ryniskin lentää, että eiköhän sivistysaukko tule täytettyä ennen pitkää.
Kirjattu
:: Astoria Gloria :: Eureka Zenith 65E :: Mahlkönig Vario ::: Aijemmin:  Nuova Simonelli Oscar :: Grinta :: Bezzera Strega ::

Jari

  • Ristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 1428
Vs: Lontoo ja kahvit
« Vastaus #32 : Heinäkuu 30, 2018, 12:07:48 ip »

Vanha ketju, jota tuli lueskeltua vasta reissun jälkeen...

...mutta hyvin näyttävät pitävän kutinsa suurimmilta osin se, mitä täällä on aiemmin kehuttu.

En suinkaan ehtinyt käydä kaikissa mainituissa kaffiloissa, mutta parasta kahvia sain Monmouthin baristoilta. Se olikin kätevästi Forbidden Planetin ja Denmark Streetin kitarakauppojen lähellä. Siis Monmouth Streetin toimipiste. Sinne sai muuten vähän jonottaa, joten tuntuu yhä olevan lontoolaisten suosiossa.

Sohossa tuli tsekattua mm. Milkbar, joka oli varsin ok. Sitävastoin Algerian Coffee Storen jätän seuraavalla kerralla väliin. On siellä toki melkoinen valikoima papuja myynnissä, mutta espresso ei vakuuttanut yhtään ja pavut saivat jäädä hyllylle.

Square Mile vaikutti olevan markkinajohtaja useimpien kahviloiden tarjonnassa. Monmouth seuraavana. Matkamuistoiksi tulikin ostettua paketit SqM:n Sweetshopia ja Monmouthin espressoblendiä. Molemmat varsin toimivia tuotteita - etenkin Sweetshop, joka on aina ollut oma suosikkini blendien lukuisassa joukossa.

Sweetshopin ostin Hampstead Villagen Ginger + Whitesta. Se oli ilahduttavasti kaksi päivää vanhaa paahtoa. Paikan espressoa (Red Brick) en erityisesti suosittelisi kenellekään, mutta ruoka siellä oli erinomaista.

Noin muutoin tuntui siltä, että Englannissa oli satsattu vahvasti kahvilaitteisiin. Cornwallin pienissä kylissäkin oli Lineat ja Mythokset/Roburit ja parin tuhannen asukkaan pikkukaupungistakin löytyi oma paahtimo. Ei siellä enää pelkkää teetä juoda.
Kirjattu
Rocket Cellini Evoluzione + Arrarex Caravel + Niche Zero + Pharos + Lido 3 + Kanso Hiku + Aergrind + Aeropress + Clever + Kaldi Wide + Behmor 1600

Ex-machina: Isomac Venus + Granmacinino + Mazzer Mini + Quamar M80E