Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Kirjoittaja Aihe: Pidatun Silvian tilalle keitin?  (Luettu 6131 kertaa)

salminec

  • Cappuccino
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 30
Vs: Pidatun Silvian tilalle keitin?
« Vastaus #15 : Heinäkuu 25, 2017, 22:33:53 ip »

Nyt on "cooling flush"-opittu, ainakin jotenkin, aina nämä uudet lelut vaatii opettelua. Mites tuo paine? Mikä on ideaali paine espressolle? Nyt on perus asetuksilla 1,2 ja sen voi nostaa 1.5. Mikä on paras paine?
Kirjattu

PaljonMaitoa+VahvaaKahvia

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2234
  • “Black as midnight on a moonless night.” - Cooper
Vs: Pidatun Silvian tilalle keitin?
« Vastaus #16 : Heinäkuu 26, 2017, 10:19:44 ap »


Mikä on paras paine?

Noista asteikoista en tiedä, mutta bar-astekolla netti on täynnä tappelua "oikeasta paineesta". Tällä foorumullakin löytyy muistaakseni enemmänkin keskustelua aiheesta. Pienempi paine maistuu erilaiselta kuin iso.
Kirjattu
Bezzera Unica PID + OE Pharos, Aeropress + Porlex Mini, Cezve, Behmor 1600

Kaivaten muistelen vielä: Gaggia Pure ja Ascaso i-Mini