Oisit nyt tehny tän edes sokkotestinä samantien? Laput pohjaan ja lasien sekotus? En siis epäile tulosta, mutta olisi ollut oikeasti varma versio. Ihmisen psykologia on vahva.
Mutta siis tosi hyvä silti. Kunahn hifistelen. 
Totta puhut. Ennen tuon videon tekemistä tein todellakin sokkotestin avustajan kanssa. Sain lasit käsiini satunnaisessa järjestyksessä ja pystyin tunnistamaan paperin/pahvin maun. Helppo testi tosin itse kunkin kokeilla. Jos maku-/hajuaisti ei ole ihan turta, tuon ruskean paperin tunnistaa heittämällä. Valkoisesta irtoaa paljon vähemmän, mutta sekin erottuu.
Eikös näissä kahdessa viimeisessä videossa ole looginen jatkumo: 1) maitoa ei kannata käyttää huonon kahvin maun peittämiseen, kun samalla vaivalla voisi opetella tekemään hyvääkin kahvia, ja 2) kahvilla ei kannata toivoa peittävänsä pahvin makua, kun samalla vaivalla voi lirutella pahvitonta kahviakin.

Tässä samalla mietin vielä pidemmälle vietyä vinkkiä paitsi aloittelijoille, myös kaikille muille. Eikö voisi olla aika ajoin hyödyllistä kokeilla seuraavaa. Tee millä tahansa laitteella kahvi normaalilla omalla tavallasi, mutta jätä itse kahvijauhe pois. Lopputuloksenahan on vettä. Jos tuo vesi maistuu erilaiselta kuin vastaavan lämpöinen puhdas vesi (varsinkin vähän haalentuneena), prosessi on tuottanut jotain epätoivottavaa makua. Kun sitten puhdistat laitteet hyvin ja huuhtelet mahdollisesti käyttämäsi suodatinpaperit, voisi kuvitella, että lopputulos olisi lähellä puhdasta makua.