Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/

Kirjoittaja Aihe: Myyty Nuova Simonelli Oscar  (Luettu 1544 kertaa)

koomikko

  • Americano
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 209
Myyty Nuova Simonelli Oscar
« : Elokuu 20, 2015, 20:34:34 ip »

Myydään Joulukuussa 2012 hankittu Oscar. Kyseessä on HX-kone, joten tällä onnistuu kahvin teko ja maidon vaahdotus samaan aikaan. Koneeseen on asennettu upgreidinä antivacuum-venttiili, OPV-venttiili, Sirai-pressostaatti ja Musican HX-kierron kuristimet. Antivacuum-venttiili mahdollistaa koneen kytkemisen kellon taakse jotta kone on aamulla herätessä heti valmis. OPV-venttiili (säädettävä) rajoittaa uuttopaineen, nyt 9bar, jolloin voi uuttaa myös ristrettoja. Sirai-pressostatti, joka on säädettävä, mahdollistaa boilerin lämpötilan ja paineen säädön. Viimeisenä parannuksena nuo Musican kuristimet, jotka tekevät koneesta hyvin lämpötilastabiilin (normaalisti Oscar ylikuumenee uutossa).

Konetta on käytetty päivittäin ja sitä on huollettu säännöllisesti. Grupon tiiviste on juuri vaihdettu ja kalkinpoisto suoritettu vastikään. Mukaan pakettiin kuuluu normaalikahva ja nakukahva, tuplasihti, triplasihti, 14g ja 17g La Marzocco sihdit (vastaavat VST-sihtejä), metallitampperi, gruppoharja, varatiiviste ja blindi takaisinhuuhtelua varten.

Kone sijaitsee Espoossa missä sitä pääsee ihmettelemään. Johtuen koneen painosta ja koosta mieluiten nouto, mutta voin harkita myös muita toimitustapoja tarvittaessa.

Hinta: 450€

Tästä hyvä kone, joka vetää vertoja paljon arvokkaammille koneille.

T. Mikko


Kone.« Viimeksi muokattu: Elokuu 23, 2015, 18:51:41 ip kirjoittanut koomikko »
Kirjattu

koomikko

  • Americano
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 209
Vs: Myyty Nuova Simonelli Oscar
« Vastaus #1 : Elokuu 23, 2015, 18:51:52 ip »

Myyty.
Kirjattu