Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Kirjoittaja Aihe: Kysymys cremasta (Silvia)  (Luettu 20642 kertaa)

PaljonMaitoa+VahvaaKahvia

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2231
  • “Black as midnight on a moonless night.” - Cooper
Vs: Kysymys cremasta (Silvia)
« Vastaus #45 : Maaliskuu 27, 2016, 21:07:07 ip »

Joo se on 100% robustaa ja makukin sen mukaista... Jännä vaan miten toi 16/32 ei mene hollilleen mutta 16/16 onnistuu, noh ehkä kaikki pavut ei ole tehty juotavaksi ns. "espressona"... Tai sit en vain osaa (epäilen jälkimmäistä).

Tummissa paahdoissa ja robustassa on melko ymmärrettävää, että pavun mausta ei tahdo uuttaa kaikkea, vaan vaan se voi maistua paremmalta vähän nopeammalla valumalla tai ristrettompana. Kun se loppuosa mausta voi mahdollisesti olla juuri enemmän sitä paahdon makua tai kitkeryyttä.. tai molempia.
Kirjattu
Bezzera Unica PID + OE Pharos, Aeropress + Porlex Mini, Cezve, Behmor 1600

Kaivaten muistelen vielä: Gaggia Pure ja Ascaso i-Mini