Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Kirjoittaja Aihe: Silvia ja Cafe Roasteryn Pinokkio mylly  (Luettu 6518 kertaa)

Woodpecker

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 24
Silvia ja Cafe Roasteryn Pinokkio mylly
« : Helmikuu 16, 2015, 22:17:39 ip »

Tämmöiset välineet on tullut hankittua.

Aikaisemmin oli OBH-Nordican mylly ja sillä ei oikein päässyt sopivaan jauhatukseen.
Pinokkiolla olen nyt kokeillut muutaman viikon ja tällaista tuppaa tulemaan jos hyvin käy. Toivottavasti kuva näkyy.

Sen verran olen ehtinyt vertailemaan tuplaespresson uuttoaikoja että kun lämpösurffaan (n.10sek siitä kun boileri menee päälle) ja kakku sellaiseksi että uutto kestää semmoset 20-30 sekuntia kun kahvi alkaa tippua niin maku on jo kohtalainen. Lyhyempi uutto jättää kehnon maun ja enemmän ja vaaleampaa cremaa. Pavut joko Mokkamestareiden Savannah luomu 4/5 tai Espresso Ray 4/5.

Ei kyllä kannata vielä jättää päivätyötä tämän takia. :-)

Kommentoikaa te kokeneemmat Silvian käyttäjät.

Kirjattu

tirofaux

  • Ristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 1524
  • Kahviharrastaja
Vs: Silvia ja Cafe Roasteryn Pinokkio mylly
« Vastaus #1 : Helmikuu 17, 2015, 10:36:00 ap »

Hyvältä vaikuttaa :)
Kirjattu
Silvia PID / Niche Zero .. Aeropress / Wilfa Uniform .. Gene Cafe .. tee ..