Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Kaffa Roastery etsii paahtajaa  (Luettu 6343 kertaa)

Svante

  • Moderator
  • Cappuccino
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 31
Kaffa Roastery etsii paahtajaa
« : Kesäkuu 05, 2012, 10:38:36 ap »

Moikka,

Laitan tänne foorumiin ennakkon tämä ilmoitus jos joku olisi kiinnostunut.
Vapaamuotoisia hakemuksia voi lähettää sähköpostitse soitteeseen info@kaffaroastery.fi
Vastaan myös mielellään kysymyksiin puhelimitse 010-4226701

terv,
-Svante Hampf
TJ
Kaffa Roastery OY

-------

Kaffa Roastery on kasvuhaluinen kahvipaahtimo, jonka tarkoitus on tarjota suomalaisille parempaa kahvia. Henkilöstömme on kasvanut kahdessa vuodessa kahdesta henkilösta kahteentoista henkilöön. Asiakkaat ovat pääosin HoReCa-alan toimijoita, toimistoja sekä jälleenmyyjiä. Tuotteitamme ovat kahvin lisäksi kahvikoneet huolto-, koulutus-  ja muine palveluineen. Tiimimme on positiivinen sekä innovatiivinen. Etsimme työntekijöitä, jotka innostuvat uusista asioista, sekä haluavat oppia ja ymmärtää kahvin lisäksi koko yrityksen päämääriä.

Haemme tiimiimme paahtajaa

Toivomme sinulta kovaa kiinnostusta kahviin, ja halua olla kahvi-asiantuntija. Alakohtaista koulutusta emme vaadi,  paahtaminen on meillä käsityötä, joten me tarjoamme työhön tarvittavan koulutuksen. Työ on ajoittain fyysistä, joten et myöskään arastele tehdä raskaitakin työtehtäviä tilanteen niin vaatiessa. Hyväksi katsomme jos makuaistisi on hyvä ja olet ollut koneiden kanssa tekemisissä. Pääsääntöisesti etsimme kuitenkin tiimiimme avointa ja innostusta täynnä olevaa henkilöä.

Paahtamisen lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös pakkaaminen, kahvin maistelu ja tuotekehitys. Olet vastuussa omien rutiinien kehittämisestä, joten sinulta löytyy myös intoa vaikuttaa asioihin. Paahdamme kahdessa vuorossa joten olet valmis olemaan töissä myös iltaisin. Kasvavana yrityksenä tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi monipuolisesti, joten haasteita rakastavalle tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittävän työympäristön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka vastaa taitosi ja kokemustasi.

Työ on vakituinen ja kokopäiväinen ja työ alkaa heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.
Kirjattu
Svante Hampf
Kaffa Roastery