Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/

Kirjoittaja Aihe: Opas uuteen foorumiin  (Luettu 36706 kertaa)

Esa

  • Administrator
  • Espresso
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 874
Opas uuteen foorumiin
« : Huhtikuu 03, 2008, 12:39:41 ip »

Tervetuloa uudistuneelle Ristretto.fi-foorumille!

Kaikki vanhat viestit näkyvät aluksi lukemattomana. Voit korjata tämän helposti painamalla etusivun alarunassa olevaa "Merkitse kaikki viestit luetuiksi" -nappia. Tämän kuittaa kaikkien ketjujen kaikki viestit luetuiksi ja jatkossa näet, mihin foorumeihin on tullut uusia viestejä, ja pääset siirtymään kussakin ketjussa suoraan ensimmäiseen lukemattomaan viestiin.

Käy myös täydentämässä profiiliisi ne tiedot ja asetukset mitkä haluat. Erityisesti varmista, että Perusasetukset sivulla on sähköpostiosoitteesi oikein ja rasti ruudussa "Piilota sähköpostiosoite muilta", jos et halua muiden näkevän osoitettasi. Huomaa, että näet itse aina sähköpostilinkin omissa viesteissäsi, mutta sinun lisäksesi sitä eivät näe muut kuin ylläpitäjät, kun kielto on päällä. Suositeltavaa on myös laittaa päälle Yksitisviestien asetukset -sivulta "Näytä popup-ilmoitus, kun uusi yksityisviesti on saapunut", jotta yksityisviestit eivät jää huomaamatta. Voit myös täyttää syntymäaikasi Profiilin ulkoasu -sivulle, jos haluat ikäsi näkyvän muille.

Kaikissa viesteissä näkyy "Ilmoita valvojille" -linkki, jonka käyttöä ei tarvitse suotta arastella. Sen avulla voit kätevästi kertoa moderaattoreille, jos viestissä on jotain sääntöjen vastaista, sen luettavuus on huono, se on väärällä alueella, ei sovi käsiteltävään aiheeseen tai muuta sellaista. Me käymme katsomassa ja korjaamme tarvittaessa.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 06, 2008, 14:15:18 ip kirjoittanut Esa »
Kirjattu