Nooh, olihan siinä pari suomenkielistä perustermiä vaihtunut engelskaksi (grindaaminen muun muassa), mutta kyllä siitä ainakin kaltaiseni kahviharrastaja tolkkua sai. Ihan helposti jopa.
En ota tässä ja nyt kantaa siihen, miten distribuutiota ja kakun preparointia yleisesti kannattaisi harrastaa, koska se on jossain määrin laitteisto- ja jopa papuriippuvaista.
Nichen kanssa helpoimmaksi on osoittautunut DaveC:n isommilla foorumeilla opettama sheikkaus Nichen mukana tulevan kupin kanssa. Oman kahvitteluni kanssa se on osoittautunut helpoimmaksi ja ylivoimaisesti nopeimmaksi tavaksi saada aikaiseksi hyvä ja täysin klimpitön lähtökohta espressouuttoa varten. Kenties jotain vastaavaa voisi soveltaa myös muiden myllyjen kanssa?
Weissaus ei sinänsä varmasti ole huono, mutta jos erehtyy sen jälkeen tekemään jotain, joka tuhoaa tarkoituksen, niin silloin kannattaa ehkä keksiä joku muu tapa tehdä asioita. Opetusvideota odotellessa jokainen joutunee itse miettimään täryn ja koputtelun välisen eron.

Olikohan Matt Pergerillä tästä joskus joku juttu silloin aikoinaan, kun hän pyysi anteeksi nutaatio-tamppauksen keksimistä (tai ainakin laajempaan tietoisuuteen tuomista)? Taisi ehkä olla.