Itse teen pavuista omanlaisia pehmeitä ja vahvoja/aromikkaita sekoituksia.
Yleensä suhteella
2/3 Gevaliaa ja
loput tummapaahtoista 100% Arabicaa.

+

Jokin aika sitten sekoitin näitä:
2/3 Gevaliaa ja
1/3 Eduscho Gala Espresso. Erittäin maukas ja hieman erikoinen sivumaku josta pidän.

+

Tällä hetkellä juon sekoituksella
2/3 Gevaliaa ja
1/3 Bellarom Espresso 100% Arabica ja seuraavasta sekoituksesta en vielä tiedä.
Välillä sekoitan kolmea eri Arabicaa, mutta en nyt muista toimivia yhdistelmiä.
Kyytipojaksi laitan kahviin aina hieman ruskeaa ruokosokeria, jotta se loppukaan hapokkuus ei hyökkää.

Ja jos ihmetyttää kahvit, niin tarkennan, että parasta kahvia olen löytänyt italiasta eräästä pubista ja tähtään aina sekoittaessa Italia-tyyliseen aromiin.
Gevaliaa myy kuulemma suomessa Gigantti, mutta itse raahaan sitä Tukholman COOPista, josta sitä saa välillä vasta paahdettuna.
Bellaromia saa suomesta (LIDLin tuote).
Eduscho Gala Espresso (saksalaista). En tiedä saako suomesta. Ostan näitä aina silloin tällöin Tallinnasta. Harmiksi näissä on laatueroja, eli joissain pusseissa ollut mukana palaneitakin papuja.
Kahvia valmistan Krupsin automaatilla ja veden lämpötila on poistuessaan (valuessaan kuppiin) laskenut +83°C. Kuumemmalle en laita, koska kova kuumuus irrottaa pahanmakuisia happoja pavuista.