Tein Aeropressiin kierteet Harion Skerton -käsimyllyä varten. Massana käytin
Polymorph-tuotetta.
Asetin Skertonin myllyosan ylösalaisin, tein massasta rinkulan Aeropressin kammion yläosaan ja painoin sen myllyosaa vasten:

Osa massasta muotoutui myllyosan kierteiden mukaiseksi:

Myllyosa kierrettynä Aeropressiin:

Lopputulos on toimiva. Kiinnitys on tarpeeksi jämäkkä, se ei heilu ja sekä kiristäminen että avaaminen onnistuvat mukavasti. Kiereet ovat vain osittaiset, valmistauduin jo jatkamaan niitä uudella annoksella Polymorhia mutta toistaiseksi tälle ei ole ollut tarvetta.
Myllypuolella jauhatustuntuma on parempi kuin Skeronin mukana tulevaa purusäiliötä käytettäessä, koska kapeammasta ja kevyemmästä Aeropressistä saa paremman otteen. Kahvin valmistaminen Aeropressillä onnistui hyvin ja massa ei osoittanut pehmenemisen merkkejä. Ilmeisesti käyttämäni vesimäärä 225cl 95C Aeropressin normaaliasennossa ei minuutissa ehdi lämmittämään yläosan massaa sen sulamispisteeseen 62C.
Varmaan jotain muutakin muotoiltavaa massaa olisi tuossa voinut käyttää. Valitsin Polymorhin, koska se ei muovimaisena kiinnity juurikaan sileisiin pintoihin kuten myllyn kierteisiin mutta se kutistuu ympäröimäänsä Aeropressiin tiukasti. Massan voi myös lämmittää tarvittaessa irti ja käyttää uudelleen. Tämä olikin tarpeen, koska ensimmäisessä kokeilussani massaa oli liikaa, toisessa liian vähän ja vasta kolmas yritys tuotti mielekkään lopputuloksen.