Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Quickmill Andreja Premium uuttopaineen säätö  (Luettu 6025 kertaa)

migu2

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2086
Vs: Quickmill Andreja Premium uuttopaineen säätö
« Vastaus #15 : Elokuu 03, 2012, 10:19:30 ap »

Kahvina oli Italiasta alkukesästä tuodut ja pakkasesta otetut, eli ei nyt olleet kaikkein tuoreimmat pavut mikä varmasti vaikuttaa noihin valuma aikoihin?
Pyrin kyllä käyttämään aina tuoreita papuja, noilla voi harjoitella. Eikä noista pavuista ihan kuraa tullut  ;D

Nuo bulkkipavut (liekkö vielä kuinka vanhoja) sopivat tosiaan karkeasti sanottuna vain treenamiseen, tuoretta papua kehiin jos aikoo vakavissaan harjoitella hyvän espresson tekemistä  ;D
Kirjattu
Expobar Brewtus IV-R + Eureka Mignon Silenzio Specialita (espresso) + Baratza Sette 270 (dripper/aeropress) + Behmor 1600 x 2

oldpet

  • Macchiato
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 165
Vs: Quickmill Andreja Premium uuttopaineen säätö
« Vastaus #16 : Elokuu 03, 2012, 12:06:50 ip »

Tuosta löytyy uuttosuhteet.

Itse pyrin pääsääntöisesti 22 g poroja / 35 -42 g kahvia riippuen pavusta. Papu mielellään alle kaksi viikkoa vanhaa.
Kirjattu
Kupissa tänään: