Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: Ongelmia Gaggia Evolutionin kanssa  (Luettu 8273 kertaa)

Abalone

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 4
Ongelmia Gaggia Evolutionin kanssa
« : Kesäkuu 04, 2007, 23:18:03 ip »

Terve kaikille!

Sain ton nimisen vehkeen synttärilahjaks. (Ja Gaggia MM-mylly löyty jo ennestään) Valitettavasti sen käyttäminen on hieman vaikeempaa kun mutteripannun...

Jos seraaviin mysteereihin löytyis jonkunlaista vinkkiä, niin otetaan ilomielin vastaan.

1.Parin testishotin tekemisessä kävi ilmeisesti joku erikoinen kämmi, koska kahva oli tyhjä, ja kun vilkas ylemmäs uuttopäähän niin sielähän se kakku roikku.

2.Cremaa tulee aika vasusti, Sekä tuoreemmilla että vähemmän tuoreemmilla pavuilla.

3. Uuttoajat on mitä sattuu... Enkä tiedä millä lähtis korjailemaan
Kirjattu

akallio

  • Administrator
  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2811
Vast:Ongelmia Gaggia Evolutionin kanssa
« Vastaus #1 : Kesäkuu 04, 2007, 23:44:06 ip »


Kannattaa aloittaa lukemalla tämä:
http://www.wholelattelove.com/articles.cfm?articleID=32
(The Golden Rule)

Siltä pohjalta sitten lähdet hakemaan oikeaa jauhatusastetta, annostusta ja tamppausta. Ja kun ongelmia tulee niin kysy lisää - alkuperäiseen kysymykseesi on vähän hankala vastata kun siinä oli kaikki avoinna...
Kirjattu
- Aleksi (varustuksena Izzo Duetto, Mahlkönig Vario + Vario-W & sälää)