Eräs ugandalainen Kaweri siis Caffin sivujen mukaan

.
Oletko maistanut kahvia sellaisenaan (tee pieni erä vaikka pressossa). Jos maistuu hyvältä, niin sitten voisi ajatella tuollaista suurempaa sekoitussuhdetta (ehdottamasi 100+250). Jos maistuu neutraalilta taikka pahalta, niin sitten tietysti vähemmän ja toivotaan että "avut" ovat bodyssa/cremassa tms espresson kanssa (10% olisi 100+900).
Mutta ehkä kannattaa tässä tilanteessa lähteä shotti kerrallaan liikkeelle, eli punnitset haluamasi määrän jokaista shottia varten erikseen ja sotket pavut vasta ennen jauhamista (esim. 2+18g, tms). Näin saat kokeiltua laajemmin eri suhteita ja ei mene Arabicaa tärviölle jos sattuukin olemaan ei-toivotun makuista (kovin hapokkaan kanssa sotkeminen voi käsittääkseni olla riskaabelia, varsinkin jos on washed eikä DP).