Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.
Tulee mieleen ajat jolloin käytössäni oli vain pressopannu. Tuo oli antoisaa aikaa tutustua eri kahvisekoituksiin eivätkä papujen ikäkysymykset nousseet missään vaiheessa ongelmaksi.
Kahvihaamu?
Tuoreilla pavuilla uutto saattaisi mennä oikeampaan suuntaan...
13g puruva 25s. lirutuksella 12,5g lientä...
Onko liian lirua, vai vedetäänkö piukemmaksi? ;-)14g, 25s. 13,6g
Miltä nuo kahvit ovat maistuneet espressoina - siis 14g, 25s, 28g? Nuo omasi ovat suhteellisen tiukkoja ristrettoja ja sellaisissa peittyy todella paljon heikkouksia kun niitä ei yksinkertaisesti enää oikein pysty erottamaan vahvasta seoksesta. Kokeile höllentää edes 21g paikkeille.
Homma jatkuu taas huomenna. Tänään meni yli: kuppi täynnä 15s. ja seuraava ali; takaisin tuhdiksi.
Aamukahvi 14g/25s. 18g lientä, iltapäivällä seuraava...
Pöh, aamulla piukka ja äsken 12g 25s. 41g. On hakua. Mutta ei se mitään, kun kahvi on hyvää koko ajan...
Hmm, jos noinkin paljon heittelee uutot, niin varmaan proseduurissa on muuttuvia tekijöitä?