Joo, halpaa oli...
Toisaalla jo puhelin sitä, että jouduin kehnonpuoleisella keittimellä kaffia vääntämään ja vielä Liiderin pavuista. Nyt on olo tosi onneton, kun tulin reissusta kotiin ja Hasbeanin paketti on postissa kadonnut.. (onko muilla kokemuksia?)
Otin siis varitteeksi mukaan kotiin nuo Lidelin Crema ja Espresso pavut, että on jotakin, mistä keittää.
Kyllä oli kamala kokemus, kun Silvialla päästelin kaffet siitä Crema kahvista. Eihän sitä juo mikään, ihan kaameeta!
Yritys 2 sitten sillä Espressolla. Sitä sitten just ja just juo, kun ei muuta ole.
Kertokaa nyt kokeneemmat, olisiko joku temppu jota kokeilla sen Creman kanssa. Nyt olisi nimittäin oivallinen materiaali harjoitteluun
Sen Espresson kanssa tuntui hiukan auttavan, kun pudotin lämpöjä vähän...?
Kannattaisko kokeilla sillä triplalla, kylmällä, kuumalla, karkeemmalla, hienommalla?
Ei laiskuuttaan viitsisi ihan kaikkia variaatioita kokeilla. Jos saan juotavaksi, niin kerron kyllä sitten täällä, mutta epäilen OIKEIN kovasti.
Työmaan La Pavoni painekahvoineen suostuu kyllä näistäkin tekemään miltei kahviksi mainittavaa. Näin senkin saa menemään, ettei tarvi ongelmajätteisiin laittaa.
O.K.